שאריות ברחם לאחר גרידה

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

04/03/2019 | 11:44 | מאת: לירון

שלום רב. עברתי גרידה בשבוע 21, עברו מאז 4 שבועות שבהם לא קיבלתי מחזור אך היה דימום חלש לאורך כל התקופה. מבדיקת רופא ומבדיקת אולטרסאונד נצפה ממצא שהכל הנראה הוא שארית מהגרידה בגודל של 48 מ"מ. מנסיונך, מה הסיכוי שהשארית תצא במחזור ולא אצטרך היסטרוסקטפיה? ומתי לדעתך צפוי להגיע המחזור? תודה רבה מראש.

זו שארית גדולה, אם יש גם זרימות דם בממצא רצוי לקבוע היסטרוסוקפיה ניתוחית בהקדם. אם אין אפשר להמתין עד אחרי הוסת הבאה, אך הסיכויים שיפלט עצמונית קטנים.

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית