דימום אחרי היסטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

22/01/2019 | 13:07 | מאת: דנה

לפני כשבועיים, עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית (הוצאת שאריות הריון והסרת מחיצה או ידבקות ברחם וציסטה קטנה). בשבועיים וחצי האחרונים יש לי דימום שהיה פחות ועכשיו יותר חזק , ההרגשה של ווסת שכנירא יקדים בשבוע פחות או יותר,הווסת שהיה יחסית חזק אך ללא גושים ,אין לי חום ולא כאביים יש קצת רגישות בבטן התחתונה. הניתוח עבר בצורה תקינה לפי מכתב שיחרור של בית חולים, יש לי ביקור אצל הרופא בעוד שבועיים.שאלה איך להבדיל האם זה באמת ווסת או דימום אחרי ניתוח? ואז יש צורך להתייחס באופן חריג למצב ? תודה רבה מראש דנה

יתכן וזה וסת אם הכמות אינה עולה על זו של וסת אין מקום לדאגה וניתן להמתין לביקורת המתוכנת בהצלחה!

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית