היסטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

08/01/2019 | 09:56 | מאת: נועה

שלום ד״ר אתמול ב-7.1 עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית לאחר שעברתי הפלה ונישארה שארית קטנה וזה סיכום האישפוז: עברה היסטרוסקופיה אבחנתית באמצעות אלפא סקופ ללא צורך בהרדמה נצפה שארית קטנה כ-5 מ״מ הוכנס גראספר והשארית הוצאה ללא קושי בשלמותה ונשלחה לפתולוגיה. היה לי דימום מועט מאוד. בהמלצות כתוב ביקורת רופא מטפל בעוד 3 שבועות בקהילה. ואנלגטיקה לפי הצורך. השאלה שלי היא לגבי קיום יחסי מין, מתי אפשר לחזור לקיים יחסים ובנוסף האם אפשר באותו הזמן של חזרה לקיום יחסים לנסות כבר להיכנס להיריון? אודה לתשובתך, נועה

ביקור אחרי היסטרוסקופיה רצויה והגיונית לביצוע אחרי הוצאת שארית אחרי קבלת הוסת, אם הרחם תקינה בביקורת אין מניעה לנסות שוב להרות. לגבי יחסי מים אפשרי כבר 3 ימים אחרי הפעולה האבחנתית שעברת. בהצלחה!

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית