הריון לאחר הסרת מחיצה

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

27/12/2018 | 23:43 | מאת: מעיין

ד״ר כהן שלום רב, לפני קצת יותר מחודש עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית להסרת מחיצה 30% ופוליפ. לאחר הניתוח לא קיימתי יחסים במשך 3 שבועות ובנוסף לקחתי הורמונים בסיום הטיפול ההורמונלי קיבלתי מחזור ולאחר המחזור קיימתי יחסים ללא הגנה, עדיין לא עשיתי היסטרוסקופיה אבחנתית לאחר הניתוח רק בשבוע הבא יש לי תור. שאלתי היא האם יש סכנה להיכנס להריון לפני הביקורת? במידה והאזור טרם החלים ונקלטתי להריון האם זה יכול לגרום לסיכון בהריון?

כדי להסיר ספק המתיני לוסת והגיעי להיסטרוסקופיה מייד לאחר סיום הוסת

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית