איזו היסטרוסקופיה נדרשת

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

14/12/2018 | 12:54 | מאת: מיכל

היי, אני חודש וחצי אחרי הפלה עם ציטוטק ויש זרימה ברחם וחשד לשארית. הופניתי להיסטרוסקופיה אבחנתית +/- ניתוחית. 1. אם אעשה היסטרוסקופיה אבחנתית יוכלו לבצע ניתוחית במקום אם יראו שצריך? 2. האם חשוב לקבוע את התור בזמן שבין סיום המחזור לביוץ, או כל זמן ללא דימום? תודה!

אם יש ממצא עם זרימות מעל ל-1 ס"מ רוב הסיכויים שיהיה צורך בהיסטרוסוקפיה ניתוחית בחדר ניתוח, הערכי לכך, כל מועד שאינו בזמן דימום מתאים, בהצלחה!

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית