אחרי היסטרוסקופיה אבחנתית

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

22/03/2012 | 21:23 | מאת: אורחת

שלום רב לפני כחודשיים עברתי הפלה בציטוטק בשבוע 9 ההריון התאים לשבוע 6 . לאחר 2 סבבים של ציטוטק ולאחר וסת נשלחתי להיסטרו שהודגם שארית שיליה של 2 ס"מ . ייתכן שיליה 2 ס"מ לשבוע שביצעתי את ההפלה או שאולי זה פוליפ? אני אחרי פעמיים וסת ומזהה ביוצים הרופא נתן לי תור לקדם ניתוחי לעוד חודש ואמר שאין מה למהר זה לא דחוף האם יש סיכוי שאם זה שיליה היא תצא במהלך הוסת או שאולי יצאה כבר בוסת הקודמת ? תודה רבה לך

שלום לך, סביר להניח שמדובר בשארית הריון יש צורך להרחיקה בהקדם בכדי להמנע מהידבקויות וזיהום אשמח לסייע לך, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות ניתוחים אנדוסקופיים (זעיר פולשניים) מרכז רפואי רמת-אביב , איינשטיין 40, ת"א מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062 e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית