היסטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

13/11/2018 | 14:37 | מאת: נועה

שלום ד״ר, לםני כחודש וחצי עברתי הפלה ספונטנית בין שבוע 6 ל7. לאחר פעמיים טיפול בציטוטק ווסת רואים שארית קטנה והפנו אותי לבצע היסטרוסוקפיה ניתוחית על מנת להוציא את השארית. אני מצרפת את האולטראסאונד האחרון שעברתי ואשמח לקבל את חוות דעתך בנושא. האם זה מצב בו באמת צריך לבצע את הבדיקה או לחכות לעוד ווסת אשמח לתשובה בהקדם תודה

הקובץ לא צורף, אם אין דימום חום או כאבים או הפרשה בריח לא נעים, ניתן להמתין לוסת הבאה ולבדוק האם נפלטה

26/11/2018 | 12:17 | מאת: נועה

שלום דר. בהמשך לשאלתי הקודמת לאחר בדיקת אולטרסאונד נראה כי השארית יצאה וגם הבטא כמעט התאפסה יצאה בבדיקת הדם 8. אך בבדיקה ראו חשד לavm הרופא אמר שזה זביר להניח יעבור לבד ולחכות לעוד ווסת. האם זה מצב שכיח שקורה לאחר הפלה לא שלמה והאם זה מצב בו צריך להימנע מקיום יחסים או מספורט? תודה

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית