היסטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

11/11/2018 | 11:33 | מאת: מעיין

ד"ר כהן שלום, ביום חמישי הקרוב אני צפויה לעבור היסטרוסקופיה ניתוחית בעקבות הידבקויות שנמצאו בכניסה לחלל הרחם, כיוון שהביוץ שלי לא סדיר ואני מקיימת יחסים לא מוגנים לקחתי גלולת אלה לפני 3 ימים ולאחר מכן קיימתי שוב יחסים לא מוגנים, שאלתי היא האם ניתן להיכנס להריון במצב כזה של הידבקויות? אני אמורה לעבור את הניתוח ביום חמישי הקרוב ואני חוששת להיקלט להריון לפני הניתוח. מה הסיכוי שזה יקרה לדעתך האם הניתוח יכול לשבש את ההריון גם אם הוא עדיין נמצא בדם?

הסבירות להריון לאחר גלולות אלה קטנה, אם את מתלבטת תדחי את הפעולה,אין אפשרות להבטיח ב-100% שלא תהרי

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית