אבחנה של היסטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

07/03/2012 | 15:31 | מאת: מודאגת

בת 34 ולאחר היסטרוסקופיה ניתוחית בעקבות ביסטרוסקופיה אבחנתית ודימומים לאחר ווסת.. לא מבינה את האבחנה: קטע ריקמה פוליפואידי אפור חום באורך 1.5 ס"מ בקוטר עד 0.5 ס"מ בנוסף קטע ריקמה אפור בגודל 0.3 ס"מ polypoid fragments of secretory type endometrium בבקשה מה זה אומר? תודה

שלום לך, האבחנה מתאימה לפוליפ רחמי שפיר. אשמח לסייע לך, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות ניתוחים אנדוסקופיים (זעיר פולשניים) מרכז רפואי רמת-אביב , איינשטיין 40, ת"א מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062 e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית