הפלה תרופתית עם ציטוטק שבוע 6.4

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

15/09/2018 | 16:29 | מאת: אפרת

עברתי הפלה נדחית עם ציטוטק עקב עובר ללא דופק. ההפלה הייתה לפני שבעה שבועות . כבר 12 ימים אני עם דימום שהתחיל עם הפרשות חומות צמיגיות ונהפך לדימום של ממש , כל 4 שעות מחליפה פד. היום הדימום נחלש . אתמול עברתי us , הטכנאית אמרה שהרחם נראה נקי ואין ממצא חריג. עובי רירית 5 ורירית לא סדירה. בדיקת בטא שלילית. האם יכול להיות הדבקויות או שאריות במצב כזה? יש צורך בהיסטרוסקופיה?

אם הדימום נחלש והרירית 5 מ"מ נראה כי הרחם התנקתה, במידה והדימומים נמשכים או יש ספק גשי לבדיקה

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית