הידבקויות לאחר גרידה

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

29/07/2018 | 23:00 | מאת: מיטל

שלום.. עברתח גרידה ב-15.5.18, לאחר שקיבלתי וסת הלכתי לביקורת אצל רופא נשים אשר הפנה אותי להיסטרוסקופיה אבחנתית לאור חשד לשארית הריון.. היום הייתי בבדיקה אשר בה הרופא ראה הדבקויות ברחם.. והפנה אותי להיסטרוסקופיה ניתוחית להסרת ההדבקויות.. השאלה שלי היא למה הוא לא הסיר את ההדבקויות במהלך הבדיקה? הרי קראתי שזה אפשרי לעשות זה וכך להמנע מחדר ניתח והרדמה מלאה.. הייתי מעדיפה לעשות את זה במהלך הבדיקה.. האם זה אפשרי? שאלה נוספת היא האם תהיה לי בעיה להרות אחרי הניתוח? מהם הסיבוכים האפשריים? ואחרי כמה זמן אחרי הניתוח אפשר לנסות להרות? תודה.

הדיבקויות הןא מצב מרכב לעיתים שלא מאפשר טיפול ניתוחי במרפאה, מכיוון שאין לי תמונות מהבדיקה לא אוכל לדעת מה הסיבה שלא טופלו במעמד האיבחון, בכל מקרה ברוב המקרים ניתן חודש אחי הוסת שאחרי הניתוח לנסות שוב להרות, בהצלחה!

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית