שאלה

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

16/01/2012 | 23:55 | מאת: ליא ת

דר' שלום אני בת 31, לא עברתי עדיין הריונות לאחר בדיקה אצל רופאת נשים נמצא מוקד אקודני קטו בחלל הרחם. באולטרסאונד זרימות דם נמצא נוכחות זרימות דם בממצא. רופאת נשים שלחה אותי לבצע היסטרוסקופיה. מה מטרת הבדיקה ? האם ממצא קטנטן כזה מחייב ביצוע הבדיקה ?במידה וימצא פוליפ . מה דרך הטיפול בו. במידה ולא אבצע את הבדיקה מה הנזק? תודה

שלום לך, לא ציינת מה גודל הממצא? האם יש לך דימומים כבדים בוסת או בין הוסתות? בכל מקרה יש לבדוק במה הממצא משפיע ומה דו"ח האולטרסאונד המדויק אשמח לסייע לך, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות ניתוחים אנדוסקופיים (זעיר פולשניים) מרכז רפואי רמת-אביב , איינשטיין 40, ת"א מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062 e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית