פרוגילוטון לאחר גרידה

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

22/12/2011 | 12:14 | מאת: שיר

שלום רב, בעקבות שארית שיליה אחר לידה עברתי גרידה. הרופא שביצע את הגרידה רשם לי טיפול בפרוגילוטון לתקופה של שלושה חודשים וזאת על מנת למנוע הדבקויות בעתיד. בכל חפיסה ישנם 21 טבליות. אינני יודעת אם כוונתו היתה שאקח את שלושת החפיסות רצוף או שבין כל חפיסה עלי לעשות הפסקה של שבוע ולצפות למחזור (כפי שנוטלים גלולות). אודה מאוד אם תוכלו לעזור לי.

שיר שלום, הנכון ביותר זה להוועץ ברופא המנתח אני חושב שהתכוון לקחת ל-3 חודשים עם הפסקות לוסת בהצלחה, אשמח לסייע לך במרפאתי, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות ניתוחים אנדוסקופיים (זעיר פולשניים) מרכז רפואי רמת-אביב , איינשטיין 40, ת"א מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062 e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית