החלמה לאחר היסטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

20/04/2018 | 19:01 | מאת: דנה

לפני כחודש וחצי עברתי היסטרו' ניתוחית להוצאת שאריות הריון שלא צלח ומחיצה יחסית גדולה (40%). הגעתי שוב לאבחנתית אחרי המחזור הראשון לצורך ביקורת. הרופא אמר שהכל תקין פרט לאזור שטרם החלים. אני כבר שני מחזורים לאחר הניתוח ועדיין האזור לא החלים. האם ייתכן שהאזור הצטלק? או שמדובר בהידבקויות (למרות שהרופא בדק ואמר שהכל בסדר)? כמה זמן לוקח לאזור להחלים שיהיה בטוח לנסות שוב להיכנס להריון? תודה רבה

איך את יועדת שהאיזור לא החלים? בצעת היסטרוסקופיה אבחנתית נוספת? חודשיים לאחר ניתוח שכזה לרוב מספיקים וניתן לאחר מכן לנסות להרות בהצלחה!

28/04/2018 | 20:27 | מאת: דנה

ביצעתי בדיקת אולטרסאונד שבה הרופא נשים ראה משהו והשווה מול התוצאות של ההיסטרוסקופיה האבחנתית, וראה שמדובר באותו אזור ואמר שטרם החלים. אני אמורה לקבל מחזור בשבוע הקרוב. האם תקין להיכנס להריון גם אם לא החלים לחלוטין? (כמובן שאלך שוב לבדיקה לבדוק אם חל שיפור)

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית