היסטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

20/12/2011 | 12:08 | מאת: vc

שלום, מחר אני עוברת היסטרוסקופיה ניתוחית להסרת שרירן הבולט לרחם. לאחר ההיסטרוסקופיה מתי יהיה אפשרי לנסות להיכנס להריון. רופא אחד אומר שאחרי חודש כבר ניתן לחזור ל"שיגרה" לעומתו רופא אחר אומר שיש צורך לחכות חצי שנה. הייתי שמחה לדעת מה דעתך בעניין, האם יש איזושהיא תקופה שצריך לעבור לפני הנסיונות לחזור להיכנס להיריון.(אני מבינה שזה גם תלוי בהחלמה שלי, אך האם חודש אחרי זה מהר מידי או שבסדר), תודה.

שלום לך, מקווה שהניתוח עבר בהצלחה לגבי הריון לאחר הניתוח זה תלוי בגודל השרירן ומהלך הניתוח. נסי להעביר לי תקציר מדו"ח הניתוח ופרטים לגבי גילך וההיסטוריה המיילדותית שלך וכך אוכל לחוות דיעה. אשמח לסייע לך במרפאתי, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות ניתוחים אנדוסקופיים (זעיר פולשניים) מרכז רפואי רמת-אביב , איינשטיין 40, ת"א מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062 e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

23/12/2011 | 10:19 | מאת: vc

שלום, תודה על תשובתך, הייתי בייעוץ אצל המנתח וגניקולוג נוסף. הם אמרו שהניתוח עבר בהצלחה ויש לחכות לווסת הבאה לראות שהכל תקין וניתן להמשיך כבר בחודש הבא. שוב תודה. חג חנוכה שמח.

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית