כאבי בטן לאחר היסטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

15/04/2018 | 20:53 | מאת: נטע-לי

לפני כחודש וחצי עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית (הוצאת שאריות הריון והסרת מחיצה). בשבועיים וחצי האחרונים יש לי כאבים בבטן, בעיקר בחלק התחתון, כאשר הכאבים התגברו בזמן הווסת שהיה יחסית ארוך וחזק. כעת הכאבים פחתו אבל עדיין יש קצת כאב בבטן התחתונה בצד ימין בעיקר. הניתוח עבר בצורה חלקה ולא היו בעיות לאחר הניתוח, הכאבים החלו מספר שבועות לאחר מכן. הרופא לא מצא משהו חריג (ביצעתי בנוסף בדיקות שתן ודם על מנת לוודא שאין דלקת והתוצאות יצאו טובות). האם הכאבים יכולים להיות מהניתוח?

יתכן וזה חלק מריפוי שריר הרחם, אם אין חום והפרשה בריח חריג, המתיני לווסת הבאה אם עדיין יש כאבים גשי לבדיקה נוספת בהצלחה!

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית