דימומים קשים במחזור

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

18/12/2011 | 16:20 | מאת: שרה

הנני בת 49 ובעקבות דימומים חזקים במחזור שלפעמים גם לא נגמר לבד אלה בלקיחת כדורים.אני מתבקשת לעבור היסטרוסקופיה,אני מאוד פוחדת מההרדמה אפשר בלי הרדמה?

שרה שלום, היסטרוסקופיה אבחנתית+ ביופסיה אין בעייה לכל אחת לעבור ללא הרדמה, בחלק מהמקרים בהם יש צורך בהיסטרוסקופיה ניתוחית, קיימת אפשרות ללא הרדמה, בכדי לייעץ האם את מתאימה עליך להגיע לייעוץ מסודר במרפאה. אשמח לסייע לך במרפאתי, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות ניתוחים אנדוסקופיים (זעיר פולשניים) מרכז רפואי רמת-אביב , איינשטיין 40, ת"א מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062 e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית