כאבי בטן אחרי היסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

09/12/2011 | 21:04 | מאת: Danit

שלום רב, לפני 4.5 ימים עשיתי היסטרוסקופיה אבחנתית. לאחר הבדיקה היתה לי הפרשה דמית שנפסקה סופית ביום השלישי אחרי וכן כאבי בטן, שמלווים אותי עד עכשיו. כאבי הבטן לא חזקים ולא תמידיים, אלא מדי פעם לפעם אני מרגישה משהו (אתמול למשל כל אחה"צ והערב היו לי כאבי בטן. היום כמעט ולא היו). מדדתי ואין לי חום. האם זה נורמלי כל כך הרבה ימים אחרי הפרוצדורה וכן האם זה יכול להעיד על זיהום שהתפתח? האם הזיהום יכול לעבור מעצמו או שעלי יהיה לקחת אנטיביוטיקה? תודה מראש

דנית שלום, כדאי להבדק, יתכן ויש זיהום קל שידורש מתן אנטיביוטיקה. פני לרופא שביצע הפעולה לבדיקה. בברכה, ד"ר כהן

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית