מחזור לאחר היסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

18/11/2017 | 21:02 | מאת: מיכל

לפני כחצי שנה עברתי גרידה ולאחר שבועיים עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית, המחזורים מגיעים לי סדירים מאד כל 26 יום מתחיל בהפרשה חומה לאחר מכן יש לי יומיים של דימום ושוב מסתיים בחום. כמות הדימום לא קטנה אך גם לא כמו שהייתה לפני. ואני לא רוצה להכניס שוב התערבויות במידה ואין צורך האם מצב זה נורמלי?

כמות הדימום אינה אינדקציה לרוב לתקינות חלל הרחם אלא אם הדימום היה בעבר שופע והפך טיפתי או מינימלי או שאיננו בלל, נסי להרות 3-4 חודשים אם לא תצליחי אז יש לבצע היסטרוסוקפיה אבחנתית

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית