הפרשות לאחר היססטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

14/11/2017 | 14:33 | מאת: שחר

שלום רב, לפני 6 ימים עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית. מלבד ביום הפרוצדורה לא היה לי דימום בכלל. 4 ימים לאחר מכן החלו לי הפרשות חומות והפרשות דמיות. האם זה תקין? האם ניתן לקיים יחסי מין במצב כזה (שבוע לאחר ביצוע ההיסטרוסקופיה). בנוסף התחלתי ליטול כדורי פרוגילוטון מיום ביצוע הפרוצדורה, הרופא נתן לי למשך שלושה שבועות. תודה.

אם קבלת פרוגילוטון כנראה הייהת בעיה של הרירית בניתוח והרופא רוצה לעודד צמיחתה לאחר הניתוח ולכן הייתי ממתין עד לביקורת אחרי הניתוח

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית