מחזור אחרי היסטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

23/09/2017 | 19:12 | מאת: שירן

בתאריך 15/8 עברתי היסט׳ ניתוחית בהרדמה מלאה להוצאת מיומה מחלל הרחם. הדימומים פסקו עם הזמן, לא היה שום דבר חריג, אבל המחזור עוד לא הגיע. לפני שבוע היו לי כאבים בבטן התחתונה כמו שמרגישים לפני מחזור, זה ליווה אותי כשבוע וחצי אבל לא היה דימום כלל. ביומיים האחרונים אפילו אין כאבים או אי נוחות בבטן התחתונה. האם זה תקין?? מתי המחזור צריך להגיע במקרה כזה?

יתכן, הדימום הוסתי במידה ואינך סביב גיל המעבר , ואינך נוטלת הורמונים או תרופות יגיע בתוך 4-6 שב' אחרי הניתוח

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית