חזרה לפעילות גופנית לאחר היסטרו' ניתוחית

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

04/07/2017 | 14:31 | מאת: נגה

שלום לך ד"ר כהן אילון. לפני כשישה שבועות, ב20.5, ילדתי את בני הבכור. השילייה הוצאה ידנית ובעקבות שאריות עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית, לפני חמישה ימים. אני מרגישה טוב, ללא כאבים, עם דימום נורמלי, נוטלת פרוגילוטון. לפני ובמהלך ההריון עסקתי בפעילות גופנית רבה- רקדתי בלט, ושיעורי פילאטיס בקביעות. האם עלי לחכות חודש וחצי נוספים עד לביקורת שאחרי ההיסטרו, או שניתן לחזור לפעילות גופנית מוקדם יותר? ואם כן, מתי.. תודה נגה

נגה שלום ומזל טוב ללידה! ניתן לחזור כבר לאחר שבוע של מנוחה לפעילות גופנית מלאה בהצלחה

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית