דימום לאחר היסטרו. אבחנתית

דיון מתוך פורום  היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית

27/05/2017 | 09:59 | מאת: ליד

שלום, אני 9 ימים אחרי היסטרו. אבחנתית וממשיכה לדמם. מדובר בדימום כמו בימים אחרונים של מחזור, כלומר חלש. מסתפקת בפד רגיל של יום-יום. דם בצבע חום ויש גם חלקיקים שיוצאים איתו. זה תקין? מתי אמור להיפסק הדימום? אוטוטו אמור להתחיל המחזור. אין כאבים/חום. (עברתי הפלות לפני שנה כך שזה לא שאריות של הריון). תודה.

הדימומים לאחר היסטרו אבחנתית מוכרים ויכולים להמשך מספר ימים עד מספר שבועות כתלות בפתולוגיה שלשמה נשלחת לבצע ההיסטרוסקופיה

מנהל פורום היסטרוסקופיה אבחנתית וניתוחית