הפלה בשבוע 19.8 עם רחם דו קרני

דיון מתוך פורום  לידת עכוז

07/04/2013 | 13:40 | מאת: חגית

שלום רב, ברצוני לדעת כמה דברים חשובים בבקשה אני עם רחם דו קרני אחרי 6 טיפולי פוריות במשך 2 וחצי .לפני 5 חודשים נקלטי להריון ההיריון והבדיקות היו תקינות למעט דימום במשך 3 חודשים לאחר מכן הכל נקי .פתאום בשבוע 19.8 ירדו לי המים לעובר היה דופק אבל במהלך האשפוז שלי העובר מת לא היה לא דופק בבדיקות באולטרסאונד וביצעתי לידה רגילה . שאלתי היא האם עם רחם דו קרני נשים מסיימות הריון עד הסוף האם אחרי ההפלה יש סיכון טוב להריון תקין איך יודעים מתי זה מחזור כי עדיין יש לי דימום ראוי לציין כי בתארים 29.3.13 בוצע ההיריון עם עובר מת והיה הפסקה קטנה והיום עדיין יש דימום 07.4.13 מה עלי לעשות תודה רבה אשמח לתשובה המון תודה

אמנם שאלות אלה חורגות מנושא הפורום אך אנסה לענות בכמה מילים. התוצאות ברחם דו-קרני בד"כ טובות אך יש לשלול מצב דומה אך שונה: מחיצה רחמית. אמנם התוצאות פחות טובות אך בניגוד לרחם דו-קרני יש לזה טיפול: כריתת המחיצה. לגבי הדימום, לא ניתן לענות בדרך זו. עליך להגיע לרופא להיבדק. בהצלחה להמשך דרכך.

מנהל פורום לידת עכוז