עכוז שני...

דיון מתוך פורום  לידת עכוז

08/07/2012 | 14:23 | מאת: שירלי

לידה קודמת נגמרה בניתוח עקב מצג עכוז ואחרי היפוך שנכשל. עכשיו הריון שני אני בשבוע 28 ואני מרגישה ובטוחה שהיא עכוז, בפעם הקודמת החל משבוע זה ועד הלידההוא לא זז ממנח עכוז. מה הסיכוי לויב"ק של עכוז? מה התנאים? ואיפה אני יכולה למצוא חומר לקריאה שכן בעלי כרגע מאד מתנגד...

שלום, קודם כל עדיין מוקדם ואני מאחל לך שהעובר יתהפך ספונטנית. אם לא, מומלץ לנסות להפוך אותו, אולי הפעם זה יצליח. אני לא מאמין שמישהו בארץ יהיה מוכן ליילד אותך VBAC עם עכוז (הייתי עושה את זה אך מנהל המחלקה מתנגד נרחצות ובמחלקות אחרות לא מיילדים עכוז אפילו ללא צלקת). בהצלחה!

מנהל פורום לידת עכוז