מנח עכוז שבוע 33+5

דיון מתוך פורום  לידת עכוז

11/01/2015 | 21:11 | מאת: שירן

העוברית שלי בשבוע 32 היתה במצג ראש כלפי מטה. ועכשיו בשבוע 34 היא התהפכה שוב וחזרה למצג עכוז שהראש כלפי מעלה. האם הדבר תקין? ועד איזה שבוע היא צריכה להיות שהראש למטה לפני שמתחילים לדון באופציות אחרות ללידה? והאם במצב של שלייה קידמתי ניתן לבצע היפוך? תודה מראש

שלום שירן, יש לבדוק שוב את המצג לקראת שבוע 37, עד אז אנחנו לא מתערבים ויש סיכוי טוב שזה יתהפך מעצמו. שליה קדמית יכולה לפעמים להקשות על נסיון ההיפוך או להוריד סיכויי ההצלחה אך אינה התווית נגד ביצועו. בהצלחה !!! ד"ר שווד 052-9126933.

מנהל פורום לידת עכוז