חשש לסכרת הריונית

דיון מתוך פורום  לידת עכוז

14/01/2014 | 15:21 | מאת: סיוון

שלום רב! רופא נשיפ שלי שלח אותי להעמסת סוכר 50 מל שיצא תקין (119) ובכל זאת שלח אותי לבדיקה של 100מל. כי העובר גדול לגיל ההריון ויש חשש לסכרת לא הצלחתי לעשות את הבדיקה של ה 100מל. אז קניתי מכשיר של הערכה רמת הסוכר בדם שהתוצאות הן:לפני ארוחת בוקר 91 אחרי שעה של הארוחת בוקר 139 אחרי שעה של ארוחת צהריים 140 האם זה תקין? ומה הנורמה? קצת לחוצה וחוששת שיש לי סכרת אני בשבוע 38 בבקשה מחכה לתשובה

שלום סיוון. נושא הפורום הוא לידת עכוז. העמסה הקטנה תקינה לחלוטין ולא קובעים סכרת על סמך פרופיל (אא"כ הוא מופרע לחלוטין וזה לא המקרה). תמשיכי מעקב הריון שגרתי אצל הרופא המטפל שלך. בהצלחה !!! ד"ר שווד 052-912-6933.

מנהל פורום לידת עכוז