צלקות חטטים

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

29/10/2015 | 05:51 | מאת: אודליה

יש לי צלקות בעקבות חיטוטים בפנים ושיזוף על פצעים ונקבוביות פתוחות, ואבעבועת רוח על האף. אשמח לעזרה בנושאים הבאים אני בת 23 ושאלותי הן: 1. האם רט-אויט 0.05% פעם ביומיים יעזור, ואם כן באיזו מידה ? 2. מה הפתרון היעיל ביותר לצלקות, ונקבוביות פתוחות? 3. במהלך מריחה של רט-אויט האם נאסר שימוש בסבונים/קרמים מכילים חומצות למיניהם? 4. האם פילינג עמוק יכול לבגר את העור? והאם הוא לגילי הצעיר? תודה רבה מראש על העזרה ומתן הפתרונות!!

יש כל מיני סוגי צלקות.. אטרופיות .. הפרטרופיות .. קלואידים .... רטוויט בעיקרון.. לא אמור לטפל בהם .. מוזמנת לייעוץ לתאם 0556678906

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה