אור כחול(פוטותרפיה) בשילוב עם רואקוטן

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

09/09/2015 | 02:18 | מאת: גל

נאמר לי שניתן לעשות טיפול באור כחול(פוטותרפיה) בשילוב עם רואקוטן פשוט שהוא יהיה במינון נמוך יותר ובכך להימנע מתופעות לוואי. האם מומלץ לשלב ביניהם? זה לא יכול לעשות נזק כלשהו לעור שניהם ביחד? עוד דבר לגבי הרואקוטן שמעתי שיש הרבה מקרים שאמנם זה יכול לעזור לאקנה אבל יכול לגרום לנזק בטווח הרחוק. זה שכיח? מומלץ בכל זאת באקנה בעייתית?

אין צורך בטיפול המשולב...... ובכלל, רואקןטן אחלה טיפול לפצעי בגרת עם סיכוי ל- 85% - ריפוי. ולא , לא דווח על נזק לטווח הארוך.....

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה