נקודת חן כואבת

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

25/04/2015 | 02:20 | מאת: טל

יש לי בבטן נקודת חן מעט בולטת,יש לי אותה מאז שאני זוכרת את עצמי. בחודש האחרון אני מטיילת באוסטרליה (עדיין פה) ושמתי לב שבעת חשיפה לשמש הנקודה מעט מתנפחת ולאחר מכן מתכווצת (מעולם לא שמתי לב לדבר דומה בעבר אולי זה קשור לאובססיה שלי לנקודות חן מאז שאני באוסטרליה וניו זילנד, וחוששת מהשמש). ביומיים האחרונים כאשר אני נוגעת בה אני חשה מעט כאב. אני משתמשת בקרם הגנה מצויין ומשתדלת להתכסות אך העניין מטריד אותי מאוד. אני חוזרת לארץ רק בעוד כ 3 חודשים ואני לא יודעת אם כדאי להמתין לבדיקה בארץ.מה עשויה להיות המשמעות של נקודת חן קיימת שפתאום מתחילה "להתנהג" מוזר?

פני לרופא עור. באוסטרליה יש מודעות ויידע לנושא. וכמובן רופאים טובים

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה