נשירה חזקה-דחוף

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

05/02/2015 | 10:04 | מאת: בן 35

שלום ד"ר! אני בן 35 ותמיד היה לי שיער מאוד מלא וחזק, בחודשיים האחרונים החלה לי נשירה מאוד חזקה בשיער, מיום ליום הוא מתדלדל יותר ויותר, יש לי גם גירוד מסוים בקרקפת, וקליפות ראש. ב- 3 חודשים האחרונים אני נמצא בתהליך דיאטה, אינני יודע אם זה קשור..אבל חשוב לציין. אינני יודע מדוע בשבילים בהם נפל שיער , אני לא רואה גדילה מחודשת של השיער...ברצוני לדעת במידה ויש בעיה מסוימת בעור הקרקפת, האם השיער שנפל בסופו של דבר גודל בחזרה ? אשמח אם תענה לי במהרה.

עליך לפנות לרופא. יתכן ויש לך דלקת בקרקפת...חוסר ברזל וכו' בנוסף נשירת שיער יכולה להופיע זמנית בהרזייה ...לא מבוקרת.

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה