דרמה רולר לשיער עם ראקוטן

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

12/11/2020 | 20:01 | מאת: dan

היי, אני עוד יומיים מסיים את הטיפול בראקוטן 20mg. רציתי לשאול האם אפשר להשתמש בדרמה רולר איפה שהשיער (לא זקן). אם לא מתי אפשר להתחיל להשתמש בדרמה רולר על השיער. בנוסף האם קיים שוני בין עור לשיער מתי אפשר להשתמש אחריי הטיפול בראקוטן

אין מניעה להשתמש בדרמרולר.. רק שלא ברור לי מה המטרה .. לשיער כנראה לא רלוונטי..

15/11/2020 | 09:36 | מאת: Dan

האם צריך להמתין פרק זמן מסויים לשימוש בדרמה רולר? ובקשר לשיער קראתי שזה יכול לעודד צמיחה ומזרים דם.

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה