עור אדום ומגורה בפין

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

10/11/2020 | 11:15 | מאת: לירן

שלום, כבר מעל לחצי שנה שהפין שלי אדום והעור מגורה (אזור העטרה), דבר הגורם לתחושה לא נעימה בעת קיום יחסי מין/אוננות. הייתי אצל רופא המשפחה שהביא לי טרידרם, אך ללא שיפור. פניתי לרופא העור שאמר כי אין כלום ושהכל בסדר ולא המליץ על שום טיפול/משחה. כשאני נמנע מיחסי מין/אוננות למשך כמה ימים אז האדמומיות נעלמת, אך לאחר האקט הראשון היא מיד חוזרת. מה אני יכול לעשות? התחושה צורבת ולא נעימה בכלל ואני סובל ממנה כבר הרבה חודשים (מעל לחצי שנה).

הי, לפי התיאור שלך יש לך בלניטיס.פנה לרופא עור שוב....לאשר את האבחנה..

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה