ריח חריף מבית השחי אצל בת 13

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

11/08/2020 | 21:56 | מאת: ימית

שלום, הבת שלי סובלת כבר כמה שנים מריח חריף מבית השחי. היא בת 13. ניסינו להחליף מלא סוגי דיאודורנטים. כולל הקפדה על הגיינה ומקלחות. שום דבר לא עוזר. מה יכולה להיות הסיבה? מה אפשר לעשות עם זה?

בעייה.. כדאי לשקול .. טיפול בהזעה בבתי שחי

15/08/2020 | 15:24 | מאת: מכירה את הבעיה

אפשר לעשות הרבה דברים: נתחיל מזה שריח זה חיידקים 1. לשתות הרבה מים. לא קפאין 2 יש מאכלים או תבלינים שעושים ריח חזק למשל שום כורכום.. חפשי באינטרנט. 3.מניסיון.. עליה למצוא את הדאודורנט המתאים לה. דאודורנט כמו בושם מתערבב עם הגוף ויוצר ריח חדש... גם אני ניסיתי הרבה... נתחיל מזה שדאודורנט שאיננו עם אלכהול משפר את המצב פלאים. שנית יש ריחות חמוצים ויש יותר מתוקים.. אני למשל צריכה יותר את המתוקים. אצלי הדאודורט היחידי שלא עושה אותי עם ריח מסריח זה דאב הירוק (מלפפונים) הוא ורק הוא. 4. טיפ אחרון: למרוח קרם גוף באזור לפני דאודורנט. בהמשך חייה ממליצה על הסרת שיער בלייזר משם זה גם עזר המון המון.. לי בכל אופן.

16/08/2020 | 19:34 | מאת: תודה רבה!

אנסה מה שכתבת. תודה!

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה