גרד באזור פי הטבעת

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

26/05/2020 | 15:38 | מאת: אורח

שלום, לפני כשנה אובחן כי יש לי פרוקטיטיס (על רקע קוליטיס). מאז אני משתמש בפתילות רפאסל פעמיים בשבוע. התסמין של הפרוקטיטיס חלף (הדימום), אך התפתח באזור גרד שבא והולך. רופא משפחה אמר לי שהגרד נובע ככל הנראה מהפרוקטיטיס או מתופעת לוואי של הרפאסל. השתמשתי לא פעם באפלומיצין במשך שבוע פעמיים ביום, אך בכל פעם שהפסקתי הגרד חזר לאחר זמן קצר. האם ישנה משחה או טיפול אחרים לגרד? תודה תודה

יש הרבה טיפולים.. בכולם יש צורך במרשם קופא אחרי בדיקה ואבחון

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה