מעין פצעונים על העור- שימוש בקרם הגנה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

22/05/2020 | 08:30 | מאת: יעל

שלום, יש לי עור יבש. מעולם לא היו לי פצעונים או חצקונים. אני גם לא נוטה ללכת לקוסמטיקאית או למרוח קרם. שמתי לב לשני דברים: 1. דווקא אני מנקה את העור ( סיפרט סליציל) ואח"כ שמה קרם פנים. אז יהיו לי פצעים 0 זה לא ראש אדום או מוגלה אלא בליטות כמו עקיצת יתוש). 2. אם אני שמה קרם הגנה- דר פישר אז גם זה עושה את העור לא טוב. הפצעים יופיעו במצח או בנטר. מדובר בפצע אחד או שניים. רציתי לשאול מדוע זה קורה? האם ניקוי דווקא יוצר סבום וסגירת נקבוביות?

ספירט סליציל.. יכול לגרום לתופעה דומה.. מציע להפסיק טיפול .. ואז לראות אם יש שינוי..

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה