גרד בעור אצל ילד בן 7.5

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

04/05/2020 | 14:29 | מאת: ליאת

הילד שלי בין 7.5- מתלונן כבר זמן מה ורק כשהוא מתפשט בערב שמגרד לו הגב. כשהוא עם בגדים הכל בסדר. מרחתי לו במשך שבוע וחצי משחת קלנדולה וזה השפיע לטובה . אין שום סממן על הגוף. לפני מס ימים היינו בבריכה ביתיית עם דשא סינטטי. יום למחרת כל הגב והכתפיים היו עם פריחה/ חררה. משחה עזרה וזה עבר אחרי יום יומיים. מה זה יכול להיות? שוב במהלך היום ועם חולצה הכל בסדר, רק כשמורידה לו חולצה הוא מרגיש גרד. מה לדעתך זה יכול להיות? אמרו לי לעשות מקלחת ולשפשף טוב את העור כדיי לפתוח נקבוביות.. אשמח לחוות דעתך. תודה רבה

לפי התיאור אין קשר בין הפריחה לבין בריכה ביתיית עם דשא סינטטי.. הקשר היחיד הוא לחולצה וליובש.. אם קלנדולה עוזרת.. ממליץ להמשיך.. לפי צורך.. ולשים חולצות כותנה..

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה