פצע שלא מתרפא אחרי תקופה של שבועיים פלוס

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

17/02/2020 | 20:29 | מאת: מאיה

היי ..בחודש האחרון יצא לי פצע פנימי בישבן , ניסיתי לא לגעת ולתת לו להתרפא מעצמו אבל לאחר כשבוע וחצי שלא היה שינוי התעסקתי ופוצצתי אותו , משם הוא הזדהם וגדל ונהפך לפצע פתוח אדום ונפוח .. אחרי בדיקה באינטרנט מרחתי שמן עץ התה כמו שהמליצו ובאמת השמן עזר לפצע להיסגר אבל עדיין שבוע לאחר מכך הפצע לא מתרפא לחלוטין ויש סביבו עור שחרחר קצת . להמשיך למרוח עליו שמן עץ התה או משהו אחר שמומלץ לדעתך או להפסיק ולתת לזמן לעשות את שלו ?

פנה בהקדם לרופא משפחה או עור לטפל.. לאחר אבחון הבעייה .. כעיקרון: פצע שאיננו נרפא דורש התייחסות רצינית ..

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה