פטריית עור וטיפול בטרבינאפין

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

13/01/2020 | 15:55 | מאת: אלי

יש לי פטריה בכ-15 אחוז מהגוף במפשעות בטן חזה קצת בשחי ובירכיים וכו (טופלתי בעיקר במשחוץ וקרמים שלא עזרו עקב כך שלא הצלחתי לשתות כדורים) התגברתי ובזמן האחרון התחלתי לבלוע חצאי כדורים ... אני נטלתי כבר 12 כדורים (12 ימים) של טרבינאפין 250 מג ואני עדיין לא רואה שינוי ולא מועט האם זה ייתכן ? איך השינוי מתבצע (לכשיתבצע) תחילת התכהות ואז היעלמות או היעלמות לא סיסטמטית של חלק מהפטריות?

צריך בין חודש לחודשיים של טיפול .. לפני שקובעים שאין השפעה. אני מניח שהטיפול ניתן לאחר שהוכח בתרבית שאמנם זו פטרייה ולא גורם אחר .. ..

14/01/2020 | 14:15 | מאת: אלי

מה האפשרויות שיכולות להיות ... לא נלקחה לי תרבית..

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה