פיטריאזיס רוזאה-מבולבלת ומוטרדת מאוד

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

04/01/2020 | 00:10 | מאת: ענבל

בשבוע האחרון החלה לי פריחה משמעותית בבטן בצוואר ובגב . רופא אבחן שמדובר בפיטריאזיס רוזאה ונתן מרשם של משחה בשם טבעקוטן. ביקש שאמרח מידיי יום במשך שבועיים. נשמע לי מוזר להימרח יום יום במשחה שמכילה סטרואידים אז לא התחלתי. 1. האם זה טיפול מקובל ? מוביל לשיפור? מזרז החלמה ? 2. האם זה נכון שכשמפסיקים למרוח זה עלול לחזור בצורה מוגברת? 3. האם טיפול על ידי זובירקס (כדורים) יעיל ? 4. אני נוטל טמוקסיפן באופן קבוע... אחרי סרטן שד. האם עליי ליידע את האונקולוג שלי בעניין ? תודה רבה

אין צורך לטפל ב פיטריאזיס רוזאה.. זו פריחה שמסתיימת לבד.. לעיתים לאחר 2-3 חודשים ..

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה