מחנק בכפות רגליים בנעליים סגורות

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

02/01/2020 | 15:21 | מאת: יאיר

יש לי בעייה בכפות הרגליים באופן כזה שאני לא מסוגל ללכת עם נעליים סגורות. כשאני נועל נעל סגורה הרגל מרגישה מחנק, גירודים וכו' עד כדי כך שאני חייב להוריד את הנעל ולאוורר כל כמה דקות ספורות. ניסיתי אינספור משחות ותכשירים אך זה לא פותר את הבעייה. הייתי כבר אצל הרבה רופאי עור. בפועל אני הולך בסנדלים, גם בחורף... האם יש פתרון לבעייה שלי?

היתכן אתה סובל מהזעת יתר ? אם כן פנה לטיפול בהתאם ..

02/01/2020 | 16:18 | מאת: יאיר

ישנה הזעה אבל מה שמפריע זה הרגשת המחנק והגירודים שבאים מחוסר בחמצן שם.

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה