ציסטה/גוש שומן בקרקפת

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

20/11/2019 | 18:46 | מאת: אתי

שלום.גוש בקרקפת.קיים מס שנים.בחודש האחרון קצת כואב והפך לאדום.כירורג ניקז דלקת ולא סגר החתך בתפרים.השאלה.האם צריך להסירה?האם צריך טיפול אנטיביוטי?כי לא קבלתי !!למה אי אפשר היה להסיר לגמריי??הרי המקום כבר גלוי.לא בטוחה שטופלתי כראוי.הרופא היה חסר סבלנות לשאלותי.לדבריו הוציא חלק מהגוש/ציסטה.הטם היה צריך לשלוח לביופסיה?כי לא שלח.אשמח לתשובה.תודה

מציע להתנהל לפי הנחיות הרופא שבחרת ..ואם יש בעייה לפנות לרופא נוסף לבדיקה ..

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה