כתמי פוסט אקנה .

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

19/11/2019 | 00:45 | מאת: בדוי

בחודשים האחרונים נוצרו לי הרבה כתמי אקנה על הפנים (הכתמים שנוצרים לאחר שהפצע מבריא, בהתחלה הם אדומים ועם הזמן נהיים חומים), העור שלי מאוד בהיר ודק. מרחתי על הכתמים רט אויט 0.025 בהמלצת רופא עור והמצב לא השתפר בכלל. כעת קראתי שרט אויט דווקא עושה את הפעולה ההפוכה מפני שמוריד שכבות עליונות של העור וחושף את כתם הפיגמנטציה/נימי הדם המפוצצים עוד יותר. שאלותיי: 1. האם עדיף להפסיק להשתמש ברט אויט על כתמי האקנה? 2. אשמח להמלצה על תכשיר/טיפול שיעזור לי להיפטר מהכתמים החומים/אדמדמים שמפריעים לי מאוד.

רטוויט מצוין לטיפול בפגמנטציה .. חזור לךרופא להערכה חוזרת ..

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה