עיקצוצים בפלג הגוף העליון

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

14/11/2019 | 14:14 | מאת: מוטי

שלום, אני סובל מעיקצוצים בפלג הגוף העליון (בעיקר גב). זה קורה דווקא בחורף כשהגוף שלי מתחמם. לדוגמה בהליכה מהירה. (אפילו שבאמת אני לא מרגיש שכל כך חם לי - בקיץ הרבה יותר חם וזה לא קורה. אולי הלחות בקיץ מונעת את התופעה?). שאלתי פעם רופא והוא אמר לי שיש לי בעיה במכניקה של ההזעה או משהו כזה, ואין לזה תרופה. אודה לך אם תחווה את דעתך המלומדת.

תופעה מוכרת. לא שכיחה.. בדר"כ קשורה להזעה ויובש בעור.. ממליץ לפני ואחרי הליכה קרם לחות .. ..

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה