פצעון אקנה שנתקע בעור בערך שבוע..

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

13/11/2019 | 10:13 | מאת: בן

שלום, קיבלתי חומר לשים על אקנה בשם neo medrol שמתי על פצעון גדול בעור שנראה בולט עם אדמומיות סביב וגם מוגלה. מה שאני רואה זה שהפצעון התייבש עם המוגלה בפנים ועדיין אדום ובולט מאוד במקום שהמוגלה תצא החוצה. האם זה עדיף להמשיך את הטיפול עם המשחה או לתת למוגלה לצאת באופן טבעי? מה יהיה מהר יותר וללא צלקת? האם המשחה מתאימה לפצעונים עם מוגלה? אחרי כמה זמן אמור לעבור?

. מציע לחזור לרופא שלך .. להעריך את מצב הפצע ולשקול שינוי בטיפול ..

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה