טיפול PRP לנשירת שיער

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

05/11/2019 | 19:36 | מאת: בנצי

שלום רב שמי בנצי בן 33 , אני לוקי פרופסיה כבר למעלה מ 10 שנים והתוצאות טובות . ראיתי לאחרונה שמדברים שהפרופסיה פוגעת בפוריות ויש מחקר שהוכיח שהתרופה מקטינה פי 12 את כמות הזרע האם היית ממליץ לי להפסיק לקחת את התרופה? במידה ואחליט להפסיק האם אוכל לבצע זמן מה לפני הפסקת הפרופסיה טיפול PRP על מנת שלא ינשור לי השיער ? ( כלומר להחליף טיפול עם זמן חפיפה בינהם על מנת שלא תתחיל לי נשירה ) אודה לך אם תפרט , תודה רבה רבה דוקטור

פרופסיה עדיין טיפול מוכח לנשירה .. השפעת PRP במקרים של התקרחות גברית על רקע גנטי .. לא מוכחת באופן מוחלט .. תחליט ..

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה