יבלות בכרית כף הרגל העליונה, עם משהו פנימי מתחת ליבל

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

05/11/2019 | 14:37 | מאת: שחר

היי, יש לי כבר מעל לחודשיים וחצי יבלת בחלק העליון של כרית כף הרגל, מצד ימין לזרת. מסביב ליבלת יש אדמומיות, ויש משהו פנימי שאני לא יודעת מהו, מעין בליטה גדולה בפנים, וכל פעם שדורכים לי על הרגל באיזור היבלת או שאני נתקעת במשהו זה מאוד מאוד כואב וסביב היבלת נהיה אדום יותר. והבליטה גדלה. הלכתי אתמול לשכנה ששמה לי נוזל לבן שאמור לייבש את היבלת ולהוריד אותה. נשארתי עם החומר כל הלילה וסבלתי במשך כל הלילה מכאבים באיזור הפנימי של כף הרגל מתחת ליבלת וגם היבלת עצמה כאבה. בבוקר התקשתי מאוד להוריד את הנוזל שהתקשה כי כאב לי מאוד. עכשיו הורדתי אותו והיבלת נשארב כמעט אותו הדבר, טיפה יותר פתוחה. מה עליי לעשות? מה זה הדבר הפנימי שיש מתחת ליבלת? תודה.

לפי התיאור מדובר ביבלת .. וירלית ממליץ לפנות לרופא עור לטיפול בחנקן נוזלי

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה