נקודות חן/כתמים והסרת שיער בלייזר

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

17/10/2019 | 11:09 | מאת: ניסים

פרופסור ראובני שלום רב! אני בחור שמעוניין לעשות הסרה של הזקן בלייזר. אך יש לי מספר נקודת חן ועוד מספר נקודות קטנות סביבה שיכול להיות שזה אפילו פיגמנטציה. יש לי 2 שאלות. 1) האם לפני ההסרה בלייזר האם היית ממליץ לעשות "החלקה" של הפנים כלומר להסיר נקודות חן וכתמים אצל כירורגיה פלסטית? 2.) האם הלייזר שמשתמשים להסרת נקודות חן זה לא אותו לייזר של הסרת שיער? ואז בעצם אני זוכה ב2 טיפולים בטיפול אחד. (כי עשיתי הסרת שיער בלייזר בידיים וכשהמטפלת עברה לי במהלך הטיפולים על נקודת חן שהיתה לי ב-יד בנקודת חן נעלמה והצטמצמה במעל ל 90 אחוז)

א. פנה לרופא עור לאבחון שומות ואז גם שאל את שאלותיך. התשובה בהתאם לממצאים.. .

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה