שומה חשודה ומדאיגה מאוד

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

12/10/2019 | 22:29 | מאת: רועי רגב

אהלן! נקודת חן גדולה שהייתה לי על החזה התחילה להתרחב בזמן האחרון - ואני לא יודע אם זו פרנויה או לא (גיסתי נפטרה מסרטן לאחרונה) אבל היא צורבת לי לדעתי.. כמה לחוץ העניין? יש לי תור לעוד 3 שבועות. האם צריך לגשת למיון? מצרף תמונה. תודה!!

דחוף פנה לבדיקת רופא לצורך אבחנה וטיפול

13/10/2019 | 22:51 | מאת: רועי

יש לי תור ל31 באוקטובר - עוד 18 יום. לא מצליח בשום אופן להקדים אותו. אני חושב שאולי נלחצתי והנקודה לא באמת גדלה לאחרונה - אבל אשמח ממש לבדוק אותה. לא איכפת לי לשלם אבל לא יודע למי לפנות האם תוכל לבדוק אותי? או להפנות אותי ? כמה רע היא נראית?

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה