פצעון נפוח באזור הראש

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

11/10/2019 | 19:56 | מאת: גאי

שלום וברכה, לאחרונה התפתח פצעון\אבצס נפוח בגודל בינוני באזור הראש, מעל לאוזן ימין שלי. ככל הנראה כתוצאה מגירוד ממושך במקום בעקבות הזעה(ככל שהתגרדתי יותר, זה כנראה החמיר את התופעה). הפצעון די כואב, במיוחד כשאני נוגע בו. מכיוון והוא נמצא גם באיזור די רגיש, הרי שאני מרגיש אותו בצורה יותר חזקה. ניסיתי למרוח משחת פוסיקורט שהרופא נתן לי עבור אבצסים באזורים אחרים בגוף. מקווה שזה יכול לעזור. שאלתי היא מה ניתן בדרך כלל לעשות עם אבצסים באזור הראש, במיוחד לאור העובדה שהם מכוסים בשיער, כך שקשה להבחין בהם באופן ישיר. האם פצעונים\אבצסים באזור הראש שונים מסיבה כלשהי מאבצסים בשאר הגוף? תודה, גאי.

אכלס זה אבאס זה אבצס … עם ממקור חיידקי דורש אנטיביוטיקה פומית

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה